Tastatura gaming Logitech G PRO X 60 Lightspeed Hardware

Dacă o tastatură compactă de gaming foarte performantă în format 80% încă este prea mare pentru unii dintre noi, atunci cum sună una în format 60%. Practic, au fost eliminate inclusiv butoanele direcționale și oricare altele care ar putea părea irelevante pentru anumiți gameri competitivi. Chiar și așa, Logitech G PRO X 60 Lightspeed se pare că poate deservi cu succes extrem de mulți gameri pasionați și profesioniști grație unei noi tehnologii care este introdusă de acum.

Logitech KEYCONTROL își propune să le lase spațiul necesar pe birou jucătorilor FPS care vor cât mai mult loc pentru mișcările ample ale mouse-ului, fără însă a scoate din peisaj anumite controale esențiale.

Logitech KEYCONTROL se activează din aplicația G HUB și le permite jucătorilor să atribuie până la 15 funcții pe o tastă și să își personallizeze tastatura în funcție de propriul stil. Atunci când este combinat cu G-SHIFT, o caracteristică avansată pe care jucătorii o pot atribui aproape oricărui buton (cum ar fi un buton lateral al mouse-ului), utilizatorii pot activa un nou layer de taste și pot avea acces rapid la orice tastă sau comandă.

Logitech G PRO X 60 oferă, de asemenea, performanța și fiabilitatea de încredere ale tehnologiei wireless LIGHTSPEED, care a fost proiectată pentru a fi la fel de rapidă ca o conexiune prin cablu chiar și în cele mai dificile medii. Când un jucător profesionist concurează la un turneu, este înconjurat adesea de mii de oameni care folosesc diverse dispozitive generatoare de RF și diverse rețele. Logitech testează LIGHTSPEED într-o cameră fără ecou de ultimă generație care generează interferențe de radiofrecvență pentru a se asigura că protocolul wireless LIGHTSPEED funcționează impecabil.

Logitech G PRO X 60 este disponibil cu comutatoare GX Optical atât în ​​configurații tactile cât și liniare,
oferind o acționare mai rapidă decât comutatoarele mecanice clasice.

Cele mai importante caracteristici pentru tastatura de gaming Logitech G PRO X 60 Lightspeed:

● Taste PBT Dual-shot PBT;
● Iluminare RGB LIGHTSYNC;
● Comutator mod de joc;
● Rolă de volum și comenzi media;
● Conectivitate suplimentară prin Bluetooth;
● Adaptor LIGHTSPEED 2:1;
● Geantă de transport în pachet.

Logitech PRO X 60 LIGHTSPEED Wireless Gaming Keyboard este disponibilă în variantele de culoare negru și alb, pe LogitechG.com . Pe piața locală este disponibilă la partenerii Logitech la un preț de vânzare cu amănuntul recomandat de 999 RON.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.