Smartphone

2018 este anul decupajelor în partea superioară a ecranului, dar companiile chinezești testează și alte soluții spre a obține un raport display / corp cât mai bun. 

Bluboo S2 dorește să readucă trendul telefoanelor mobile cu cameră rotativă. Prin această soluție dispare decupajul din partea frontală, iar camera principală la nevoie devine și cameră frontală. Important va fi cât de rezistentă este balamaua ce face prinderea între senzor și corpul terminalului.

Senzorul este de 21 Megapixeli cu f/1.8, preluat de la Sony. Bluboo a conceput și accesorii inedite pentru camera rotativă, asta spre a-i crește gradul de atractivitate în rândul tinerilor.

Bluboo ar fi putut să integreze camera frontală la baza terminalului, așa cum a procedat Xiaomi cu prima generația a Mi Mix. Sunt conștient că nu ar fi fost la fel de intuitivă în utilizare, plus că selfie-urile au devenit din ce în ce mai importante, o cameră cu autofocus și f/1.8 ar trebui să liveze autoportrete de bună calitate.

Toate detaliile vor sosi pe site-ul Bluboo.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.