După cum presupun că știți, HUAWEI are un magazin online oficial în țara noastră. Pe HUAWEI Store s-au pregătit pentru luna februarie și implicit Valentine’s Day  cu promoții concepute pentru cei interesați să-și surprindă persoana iubită cu un cadou.

Veți descoperi diferite promoții, bundle-uri și prețuri atractive pentru multe produse din oferta HUAWEI. Noi am testat o sumedenie de produse HUAWEI, de la smartphone-uri și până la smartwatch-uri, căști wireless etc.

Cele mai recente review-uri de produse HUAWEI:

1. HUAWEI FreeClip;

2. HUAWEI Watch Ultimate Design;

3. HUAWEI FreeBuds Pro 3;

4. HUAWEI Watch GT4;

5. HUAWEI MatePad 11.5.

Ce promoții a pregătit HUAWEI în februarie 2024?

🔺Unul dintre cele mai bune smartphone-uri la nivel de cameră foto și video

Cele mai multe produse beneficiază de un extra-discount de 15%. Huawei P60 Pro cu 8 GB RAM și 256 GB stocare este listat la 4240 lei în perioada – 1 – 29 februarie. Este unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri la nivel de cameră foto și video, iar de ce este capabil din acest punct de vedere puteți afla dintr-un material făcut de către Darius. Bineînțeles, aveți la îndemână și review-ul meu.

Alte produse cu preț redus cu 15%:

 • HUAWEI nova 11 Pro – 2.719 lei
 • HUAWEI Mate X3 – 8.499 lei
 • HUAWEI WATCH 4 Pro Brown leather – 2.294 lei
 • HUAWEI WATCH Ultimate Black Fluoroelastomer – 2.974 lei
 • HUAWEI WATCH GT 3 Pro ceramic – 1.954 lei
 • HUAWEI FreeBuds Pro 3 – 849 lei
 • HUAWEI FreeBuds 5 – 594 lei
 • HUAWEI MatePad 11.5 inch, 6GB+128GB – 1.274 lei
 • HUAWEI MateBook D16 i5, 16GB+512GB – 3.824 lei.

Bineînțeles, smartwatch-urile joacă un rol cheie pentru HUAWEI în țara noastră și nu numai. HUAWEI WATCH GT 4  până pe 14 februarie are un discount suplimentar de 100 lei, iar o curea adițională costă 99 lei.

🔺Huawei Watch GT4 este un smartwatch ce punctează la raportul preț / specificații / experiență de utilizare

Alte propuneri interesante sunt legate de notebook-ul HUAWEI MateBook D16 cu Intel Core i9 și HUAWEI MatePad Pro 13.2’’. Tableta o descoperiți la 4999 lei până pe 18 februarie, iar în pachet sunt incluse HUAWEI Smart Magnetic Keyboard și HUAWEI M-Pencil (nu este nevoie să le achiziționați separat).

HUAWEI MateBook D16 Intel Core i9 este 6999 lei în configurația cu 16 GB RAM și 1 TB spațiu de stocsare. Până pe 18 februarie sunt incluse ca bonus și căștile HUAWEI FreeBuds 5. Unul dintre punctele PRO pentru acest notebook este dat de către chipsetul Intel Core i9 din seria a 13-a. Bateria are 70Wh și tehnologia Dual Shark Fin Fan ar trebui să prezerve puterea de procesare pe o durată mai lungă de timp.

Sunt și bundle-uri la preț promoțional pentru cei ce cumpără mai multe produse:

 • HUAWEI WATCH GT 3 Pro Gray – la prețul de 999 lei, dacă este achiziționat împreună cu orice telefon HUAWEI Mate X3, HUAWEI P60 Pro sau HUAWEI nova 11 Pro;
 • HUAWEI Freebuds 5i – la prețul de 299 lei, dacă produsul este achizițioat împreună cu orice tabletă sau laptop*;
 • HUAWEI Band 8 – la prețul de 179 lei, dacă brățara fitness este achiziționată împreună cu orice produs din categoria audio*.

Dacă sunteți în căutarea unui gadget la preț atractiv, HUAWEI Store ar fi unul dintre shop-urile online de vizitat. HUAWEI este lider pe piața de smartwatch-uri și căști wireless la nivel național, iar pe zona de smartphone-uri reușesc în continuare să apară cu suficient de multe unități comercializate, chiar și în contextul pe care-l cunoaștem.

În urmă cu câteva zile am pus o întrebare pe pagina noastră de Facebook și Huawei este una dintre companiile amintite în multe comentarii.

Acest articol este susținut de către HUAWEI. Opiniile exprimate aparțin strict autorului. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.