BlackBerry OS 10.3.1 Software

Versiunea de software BlackBerry OS 10.3.1 este disponibilă deocamdată numai pentru modelele Classic și Passport de la producătorul canadian. Toate celelalte variante de smartphone ce rulează BlackBerry OS 10 vor beneficia de ultima variantă de soft începând cu data de 19 februarie 2015.

Principalele noutăți aduse de BlackBerry OS 10.3.1 sunt reprezentate de asistentul BlackBerry ale cărui funcții vor semăna mai tare cu cele ale lui Siri de la Apple și un mod de contrast pentru ecran ce va transforma albul în negru și invers. Acesta este potrivit atunci când citim pe timpul nopții, momente în care un display prea luminos nu este tocmai de preferat.

Altă trăsătură a BlackBerry OS 10.3.1 este că poți bloca anumite persoane din agendă pentru a nu mai primi apeluri sau mesaje de la aceștia. Totodată, noul soft va permite configurarea culorii LED-ului de notificare în funcție de preferințele fiecăruia. Va fi adăugat și un mod de economisire a bateriei, care va elimina anumite procese, va scădea iluminarea ecranului și va limita performanța procesorului, totul pentru o autonomie crescută.

Trecerea către versiunea BlackBerry OS 10.3.1 pentru dispozitivele ce rulează BB OS 10 va începe din 19 februarie, chiar dacă ar fi trebuit să aibă loc cu ceva timp în urmă. Anumite probleme au împiedicat această lansare, dar acum producătorul canadian promite că totul va decurge normal.

Abia aștept noua versiune a sistemului de operare și pentru al meu BlackBerry Q10. Noile funcții mi se par interesante și urmează să le descopăr peste numai 10 zile.

Sursa : PhoneArena.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Huawei Pura 70 Ultra, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM pentru fotografii și Sony ZV-E10 pentru video.