Din start spun că acest articol este pentru concursul de aici. Cu ce aş putea să conving eu juriul că merit un HTC Magic? Habar nu am, ştiu că nimic nu mă poate propulsa în câştigător. O speranţă mică, totuşi, rămâne.

               Îmi plac gadgeturile şi aici, normal, includem şi telefoanele mobile (cel mai citit articol de pe blogul meu este legat de un telefon – Samsung S5230).   Sunt sigur că sunt milioane de persoane ahtiate după tehnologie. Eu sunt doar una dintre ele. 

              Ce are special HTC faţă de restul?

              În primul rând este un mobil high-end. Ce înseamnă asta? Adică avem în faţă un telefon full care încearcă să îţi ofere toată tehnologia de pe piaţă. Să enumerăm câteva “detalii”:

sistem de operare Google Android (foarte apreciat de către specialişti). Ce oferă Androidul – întreaga suită de aplicaţii Google: Gmail, Google Search, YouTube, Google Maps, Google Talk, Google Calendar;

conexiunile HSDPA şi Wi-Fi (adică poţi utiliza şi wireless-ul de acasă spre a naviga online cu Magic-ul);

ecran tactil de 3,2 inch (suprafaţă mare pentru degetele tale, nu te vei încurca în aplicaţii);

designul (părere personală) – destul de reuşit – varianta neagră este mai masculină;

cameră foto de, doar, 3,15 Megapixeli (oricum este suficient spre a prinde un situaţie de pe stradă la o calitate acceptabilă). 

            Până la urmă cu ce pot convinge?

             Mi-aş dori să “joc” în liga mare cu HTC-ul (telefonul de acum este o palidă umbră a Magic-ului). Restul sunt poveşti. 

Post scris pentru concursul “Imi doresc un HTC Magic”, organizat de Gadgeteer.ro si Vodafone Romania.

Categorii: vodafone
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.