Smartphone

În luna februarie TCL anunţa că începând cu 31 august nu va mai produce smartphone-uri sub brandul BlackBerry. Mai sunt câteva zile până ajungem şi la acest capăt de drum, unul greu şi fără prea mari reuşite pentru echipa BlackBerry – TCL.

Se pare totuşi că BlackBerry nu renunţă şi pregăteşte ceva nou, o altă provocare pentru un brand care acum ceva ani facea furori. BlackBerry va lucra cu compania americană OnwardMobility (la nivel software şi securitate) şi cu filiala Foxconn FIH Mobile (la nivel de design şi producţie).

Parteneriatul promite smartphone-uri cu Android securizate, cu estetică în stilul clasic BlackBerry (inclusiv tastatura fizică) şi cu noul must have din domeniu, conectivitatea 5G. Toate acestea însă din 2021.

Interesant este că BlackBerry a anunţat că se va pune mai mult accent pe device-uri cu înalte standarde de securitate dedicate guvernelor şi segmentului business. Sunt şanse foarte mari ca din 2021 să vedem prea puţine modele BlackBerry dedicate utilizatorilor obişnuiţi, aceştia nefiind un obiectiv principal în noul proiect.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: blackberry
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.