gEV

Când vezi maşini răsturnate te gândeşti la viteză mare, impact puternic, chestii de amploare în general, însă iată că există ghinionişti şi la nivel mai mic.

Un român nici bine nu a intrat intrat în posesia noii sale Dacia Spring, că deja o vinde pe bucăţi. După doar 72 de kilometri, maşina s-a răsturnat, iar după spusele proprietarului, aceasta a primit daună totală.

Nu ştim din păcate cum s-a întâmplat nefericitul eveniment, probabil un amestec de neatenţie, viteză şi ceva instabilitate din partea maşinii. În mod mai mult sau mai puţin ironic proprietarul a confirmat că nici măcar nu a apucat să o încarce (aceasta a venit cu bateria încărcată de la dealer).

Un alt aspect confirmat tot de proprietar este acela că, deşi impactul a fost unul puternic, nu a sărit niciun airbag. De aici ne putem pune întrebarea, oare cât de sigură este Dacia Spring ?

Mare atenţie pentru posesorii acestei maşini, la prima vedere nu este doar mică, ci şi fragilă.

Sursa: facebook.com/groups/dacia.spring

Categorii: gev

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.