gEV

Vă scriam luna trecut că Tesla organizează trimestrial un vot prin intermediul căruia cei care au cont pe site pot vota unde să fie instalată următoarea staţie de încărcare Supercharger (asta suplimentar celor instalate de companie, vorbim de 4 staţii pe an amplasate după votul oamenilor).

În primul trimestru al acestui an (ianuarie – martie) oraşul câştigător a fost Muscat din Oman cu 7236 voturi, iar în al doilea trimestru (aprilie – iunie) a câştigat Radomsko, un mic oraş din Polonia, cu 7692 voturi.

De la 1 iulie a început o nouă sesiune de votare şi în mod surprinzător România are de data aceasta un oraş cu şanse reale de câştig. Vorbim de Braşov, oraş care se află pe locul doi la doar 156 de voturi depărtare de primul loc, oraşul Merano din Italia.

Ţinând cont că există o şansă, “ieşiţi” la vot. Braşovul are nevoie de noi, de voi ! Votul este disponibil celor cu cont pe site-ul oficial tesla.com, deci nu trebuie să deţineţi neapărat o maşină Tesla.

Categorii: gev
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.