Pornesc o mică analiză de aici( am ajuns la acel articol printr-o postare a lui Bobby Voicu pe twitter). Acolo se vorbeşte de faptul că mulţi bloggeri ajung să transforme blogul personal într-unul de ştiri şi de multe ori mişcarea aceasta este egală cu insuccesul în blogosferă. Există nenumărate site-uri de ştiri care pot oferi o viziune mult mai completă decât va putea vreodata o persoană să reliefeze într-un blog.
         Faţa de site-urile de ştiri, blogul are un avantaj şi anume viteza. Există persoane care au beneficat de această nişă. 
         Concluzia este logică, până la urmă. Cel care te citeşte doreşte să te cunoască mai bine, să intre în legătură cu tine. Omul încearcă să găsească şi pe altul asemenea lui, daca vede că este tangent cu tine va reveni. Daca o idea a ta i se pare convergentă sau divergentă va consemna atitudinea sa prin comentariu. Ai reuşit să il pui pe gânduri sau să îl intrigi, cu siguranţă va reveni. Totul depinde numai de tine şi de ceea ce scrii.
 

Categorii: twitter
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.