gEV

Dacia Spring se vinde în continuare excelent, însă chiar şi aşa reprezentanţii mărcii româneşti au decis că noua versiune Dacia Spring Extreme merită o campanie promoţională care să se plieze pe startul noului program Rabla Plus.

Până pe 31 martie, cei care cumpără Dacia Spring Extreme sau Dacia Spring Expression, vor beneficia de un card prepaid personalizat cu serie unică, încărcat cu contravaloarea a 1.220 kW, cu ajutorul cărora vor putea să-şi încarce maşinile Dacia Spring la staţiile electrice ale furnizorilor parteneri. Detalii cu privire la staţiile de încărcare disponibile şi condiţiile de utilizare vor fi furnizate în momentul livrării cardului prin intermediul agentului autorizat Dacia, într-un termen de 15 zile calendaristice de la data facturii finale.

Vorbim astfel de o autonomie de 10.000 de km, una ce este calculată în limita a 1.220 kW/client, reprezentând autonomia medie de 220 km conform ciclului WLTP mixt x 45.5 încărcări complete de 26.8 kW (capacitatea bateriei).

Noua Dacia Spring Extreme are un preţ de plecare prin programul Rabla Plus 2023 de 10.990 euro, asta dacă sunt predate la schimb două autoturisme vechi. Mai multe detalii despre Dacia Spring Extreme găsiţi în acest articol dedicat.

În încheiere vă las cu o informaţie mai mult decât interesantă (deşi destul de previzibilă) despre Dacia Spring şi anume că de la lansarea sa în România şi până în prezent nimeni nu a cumparat-o la preţ întreg, adică toate modelele de pe străzile din ţara noastră au fost achiziţionat prin programul Rabla Plus.

Via: profit.ro