Am tras  o privire atentă asupra articolelor din urmă cu un an de zile. Este evidentă o îmbunătăţire. Atunci foloseam o altă temă şi acum sunt paginate aiurea postările vechi. Şi prezentarea telefoanelor sau modul în care “compun” este diferit.
          Evoluăm continuu. Până în prezent era clar – am trecut de la homo habilis la sapiens sapiens dar tehnologia de acum parcă ne dă înapoi în unele momente.  Sper ca în timp, personal, să ajung la un nivel mai bun. Altfel ce rost ar avea să trăiesc sau să trăim.
Update: Urmează meciul dintre Unirea şi Liverpool. Nu mă pasionează dar probabil pe twitter voi afla detalii fără să vreau (spre exemplu acolo a apărut un hastag #cutremur şi mi-am dat seama că o mişcare seismică de 3,8 grade pe scara Richter tocmai a trecut pe lângă mine). Remarc altceva. Posturile tv şi site-urile de mare angajament (cu trafic şi multi euroi implementaţi în dezvoltare) caută senzaţionalul la maxim. Dacă un fotbalist ratează se spune că a dat cu bâta în baltă şi şi-a bătut joc de eforturile echipei.
          Este un exemplu. Mă enervează transformarea ţântarului în armăsar doar pentru audienţă sau vizitatori pe site. Cine alege calea moderaţiei va câştiga pe termen lung. Eu m-am săturat de ştirile exagerate şi abia aştept să se revină la normal.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.