gEV

Chiar dacă vânzările de maşini electrice cresc în ritm galopant de la an la an, există totuşi şi modele care nu o duc prea bine, unele pentru care producătorii nu au găsit încă reţeta succesului.

Grupul german Volkswagen a confirmat oficial că va suspenda temporar producţia electricelor Volkswagen ID.3 şi Cupra Born pe fondul unor cereri foarte scăzute. La uzina din Zwickau unde sunt produsele ambele modele producţia va fi suspendată în perioada 2 – 13 octombrie, iar la uzina din Dresda unde este produs doar Volkswagen ID.3 producţia va fi suspendată în perioada 2 – 16 octombrie.

Volkswagen ID.3 şi Cupra Born sunt prezente şi în România, iar preţurile pleacă de la 43.406 euro în cazul Volkswagen ID.3 şi de la 43.359 euro în cazul Cupra Born. Acestea sunt preţurile standard, sume la care puteţi aplica reducerea oferită în cadrul programului Rabla Plus.

Adevărul este că preţurile sunt cam mari dacă ne gândim că preţurile unui Tesla Model 3 pleacă de la 42.990 euro, iar cele ale unui Tesla Model Y pleacă de la 47.240 euro. Cu puţin noroc le puteţi găsi şi mai ieftin direct în stoc.

Via: reuters.com