Diverse

eMAG a anunțat o investiție de 300 milioane lei într-un depozit nou de 120.000 metri pătrați. Urmează a fi deschis la începutul anului 2019. 

Câteva date importante:

  • depozit dezvoltat de la zero cu inaugurare în prima parte a lui 2019;
  • investiție de 300 milioane lei / aprox. 65 milioane euro;
  • debutează cu 750 de angajați (specialiști și operatori de logistică);
  • suprafață achiziționată de eMAG – 600.000 metri pătrați, suprafața depozitului va fi de 120.000 de metri pătrați;
  • cel mai mare depozit din sud-estul Europei;
  • depozitul va avea o capacitate de 3 milioane unități (televizoare, mașini de spălat, frigidere, aspiratoare etc);
  • în vârful său de activitate vor putea fi încărcate 200 de camioane pe zi (tehnologie de sortare automatiză și predare = rafturi de stocare a produselor, sistem automatizat de benzi conveioare și sortere automatizare).

Declarație oficială:

Noul depozit va susține creșterea rapidă a eMAG ca brand românesc la nivel regional și va îmbunătăți procesele logistice legate de produsele voluminoase. Investiția pe care o facem va genera numeroase beneficii pentru comunitatea locală și va ajuta la dezvoltarea zonei prin deschiderea unui număr mare de locuri de muncă, iar clienții eMAG vor beneficia de servicii de livrare mai bune. Este cea mai mare investiție a eMAG de până acum și ne propunem să o finalizăm până la începutul anului 2019,” a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Locație – în județul Giurgiu, în apropiere de depozitul eMAG actual (în apropiere de autostradă).

Categorii: anunturi-diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.